TRY  
Türkçe  
Rezervasyon Hattı

İZMİR FİLO ARAÇ KİRALAMA YILLIK ŞİRKET BÜTÇELERİ

Yayınlanma Tarihi: 07/11/2023

1-İzmir Filo Kiralama

İzmir filo kiralama konusunda sizlere en özel teklifler ve fiyatlar ile hizmet veren tek firma olarak sizlerinde bizleri tercih edebilirsiniz. Firma bünyesinde bulunan araçlarımız inceleyebilir ve sizlere sunacağımız fiyatların ekonomik olarak ne kadar uygun olduğunu çok iyi anlayabilirsiniz. Bizler yıllardır sizlere hizmet veriyor ve kendi kalitemizden asla ödün vermeden sizlere hizmet sunuyoruz. Günümüzde artık daha çok tercih edilen araç kirama yöntemi ile sizlerde bütçenize ek olarak kar sağlayan taraf oluyorsunuz. Ekonomik alarak araç satın almanın ne kadar pahalıya geldiğini düşünürsek kiralama yöntemi ile sizlerde elinizde bunan bütçenizi araçlara yatırmak yerine işinizde büyümek için daha farklı alanlarda kullanma şansınız bizim firmamız sayesinde daha çok olacaktır. Aracı almakla aracın sorunları bitmeyecek ve özel bakım ve diğer masraflarını göz önünde bulundurursanız kiralamanın daha garantili olduğunu anlayacaksınız. Sizlerde filo kiralamak istiyorsanız sitemizde yer alan teklif formunu düzenleyebilir ve sizlere sunacağımız teklifleri inceleyebilirsiniz.

Filo Kiralamak İçin

Şahıs veya kurumsal firmalara en uygun ve en güvenli İzmir filo kiralama şirketi olarak sizlere hizmet sunuyor ve araçların hepsi son model araçlar ile yola çıkıyoruz. Araçların hepsi kaska ve özel sigortaları tarafımızca yapılarak sizlere özel onarımdan geçirilmiş bir şekilde teslim edilmektedir. Toplu olarak kiralama yönteminde araçlarımız fiyat farklılıkları göstermekte ve sizlere sunacağımız özel şartlar indirimli fiyatlar bulunmaktadır. Bizler müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firma olarak her zaman sizlere retsek veriyor ve en iyi oymanın keyfini sizlerden gelen teşekkür ve hoşnutlukla çıkartan taraf oluyoruz. Web sitemizde sizlerin sorularına cevap vermek için 7/24 saat canlı destek hattımızdan özel bilgiler alabilir ve öğrenmek istediğiniz tüm sorulara cevap sunabiliriz. Araçlarımızın özel resimlerin ve fiyatlarını yine sitemizden inceleyerek özel rezervasyon yaptırabilir ve keyifli bir şehir turuna çıkabilirsiniz. Araçları kiraladıktan sonra sizlere tam destek sağlıyor ve aracı için en ufak bir sorun halinde bile sizlere deksek veriyoruz. Sizlere profesyonel olarak destek sunuyor ve kalıcı ve köklü hizmet anlayışı ile yardım ediyoruz.

Can Güvenliliğiniz Daha Önemli

Ülkemizde benzin fiyatlarını her gün zam aldığı düşünülür ve aynı zamanda araçlara gelen günlük fiyat farklılıklarını göz önünde bulundurursanız neden araç kiralama konusun sizlere daha uygun olduğunu anlarsınız. Bizler araçların tüm onarım masrafların karşılıyor ve sizlere sadece benzin koyarak yola çıkma keyfini sunuyoruz. Araçlarda meydana gelecek olan hasar durumunda bile sizler nerede olursanız olun aracın yenisini sizlere getiriyor ve arıza yapan aracı sizlerden alarak özel bakıma sokuyoruz. Can güvenli ve iş durumunuz bizler için daha önemli olacaktır. İzmir filo kiralama şirketi olarak bizlerde en etkili çözüm yolların buluyor ve sizlere sunmanın keyfini yaşayan taraf olmak istiyoruz. Gün geçitçe sizlerin istekleri doğrultusunda yeni açılan firmaları inceleyebilir ve bizlerin ne kadar güvenli ve kaliteli hizmeti sizlere sunduğumuz daha iyi anlayabilirsiniz. Sizlerin işlerine uygun olarak çözüm sunma odaklı çalışıyor ve sizler ile iş birliği yaparak nasıl hizmet verebileceğimizi özel olarak araştırmaya başlıyoruz. En geniş kapsamlı hizmeti araçlarımızla sizlere sunuyor ve araçların en güvenli olmasına olanak sunuyoruz.

Aracınızı Takip Edebiliyoruz

İzmir filo kiralama şirketi olduğumuz için sizlerin araçlarınız daha rahat takip etmenize olanak sunuyor ve kendi işinizde araç için düzenlemeniz gereken raporlara kadar özel bilgileri sizlere rapor ediyoruz. Araçlarımızı kiraladıktan sonra işimiz tabi ki bitmiyor ve sizlere canlı destek sağlıyor ve aracın en ufak sorunu dahi çözüm odaklı hemen yerine getirmeyi çok iyi biliyoruz. Yılların en köklü firması olarak her zaman sizlere filolunuzla ilgili özel raporlar hazırlıyor ve sizleri bu zahmetli işlerden kurtaran firma yine biz oluyoruz. Filo içinde yer alan aracınızı periyodik bakamların yaptırmak istediğiniz zaman bizlere ulaşabilir ve sizlere kendi anlaşmalı olduğumuz firmamlar aracı ile özel bakım taleplerinize cevap verebiliriz. Bizleri daha önceden arayabilir ve araç için kendi servislerimizi tercih edebilirsiniz.  Sizlerde firma olarak artık daha rahat ve daha kolay yolu tercih edebilir ve arıcın her yıl yenilenmesi gereken araç vergi ücretlerinden bile kurtularak bunları sizler için bizlerin yapmasına izin verebilirsiniz.

En Rahat Araç Kiralama Hizmeti

Artık daha hızlı ve daha rahat araç kiralayacak ve sizlere sadece

İzmir filo kiralama

Olarak değil aynı zamanda araç transferleri yaparak da hizmet verdiğimiz daha rahat görebileceksiniz. Sizler hava yolu ile bu sıcak ve tarih kokan kente geldiğiniz anda sizleri havalimanından özel karşılar ve dilediğiniz ortama kadar transfer edebiliriz. İsterseniz aracı kendiniz kullanabilir ve tüm konforu ile araç içinde daha keyifli tatil ya da iş toplantısına gitme olanağını sizlere sunmanın keyfini yaşayan taraf olabiliriz.

Kupa rent a car

İzmir’in en kaliteli ve en köklü firması olduğu için sizlere en özel fiyatlar ve güven garantisi ile hizmet verecektir. Firma olarak sizlerin bütçesine göre hareket ediyor ve köklü çözüm yolları ile hizmet vermenin rahatlığını yaşatan oluyoruz. Araçlarımızı en az iki yıllık ehliyet sahibi olan şahıslara teslim ediyor ve güncel yaşamınızı daha rahat hale getirmeyi hedef haline getiren oluyoruz. Firma bünyesinde bulanan lüks binek araçlar ile sizlerde gönül rahatlığı ile seyahat edebilir ve konforun en üst seviyesini yaşayabilirsiniz.   

Son Haberler

İZMİR RENT A CAR ARALIK AYI AVANTAJLARI

 Artık firmalarda kendi araç filolarını kurmak için İzmir rent a car firmalarını tercih etmekte ve a...

Devamını oku

İZMİR 4X4 ARAÇ KİRALAMA

İzmir 4X4 Araç Kiralama İzmir’de arazi aracı kiralama firmaları sektöründe faaliyet göster...

Devamını oku

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız Araç kiralamak zaman zaman her insanın ihtiya&cced...

Devamını oku

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları Uzun bir süredir yürütmekte olduğumuz araştırmalar...

Devamını oku

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama Adnan Menderes Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ki...

Devamını oku
Ödeme Yöntemleri
https://www.kuparentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -