TRY  
Türkçe  
Rezervasyon Hattı

İZMİR FİLO ARAÇ KİRALAMA GENEL MALİYETLERİ

Yayınlanma Tarihi: 01/11/2023

İZMİR FİLO ARAÇ KİRALAMA AVANTAJLARI

Şirketler için İzmir Filo Araç Kiralama tercihinin önemi bir hayli fazladır. Özellikle şirket ana sermayesini nakitten ve zamandan tasarruf ve 7/24 müşteri temsilcimize ulaşım kolaylığı şirketler için son derece önemli bir avantaj oluyor. Online filo kiralamada ise tüm avantajlar çift taraflı olarak ikiye katlanıyor. Online filo kiralama hizmeti ile planlama, görüşme, güncelleme, takip, yönetim ve evrak temini gibi birçok konu size tanımlı müşteri temsilcisi aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor. Fakat Kupa Rent A Car firmamızdan yapacağınız filo kiralama avantajları bunlarla da sınırlı değil! İzmir’de, Filo araç kiralama firmaları fiziki evrakların takibi ve muhafazası konusunda sorun yaşamayı bırakırken, müşteriler için nakitten yanı sıra zamandan da tasarruf mümkün oluyor. Böylece sektördeki işleyiş yaptığımız yenilikler ile hız kazanıyor.

Peki, online İzmir filo araç kiralama hizmetinin ve bu bağlamda geliştirilen uygulamaların tüm avantajları neler olabilir?

Online İzmir Filo Araç Kiralama Hizmetinin Avantajları Nelerdir?

Online İzmir filo araç kiralama hizmeti ile araç kiralama şirketinin sunacağı sözleşme, rapor, önemli belgeler vb. evraklara kolaylıkla ulaşılabiliyor. Bu sayede zamandan tasarruf etmek mümkün oluyor. Özel olarak geliştirilen uygulamalar sayesinde şirketler, kiraladıkları araçlarla ilgili verilere tek bir ekrandan ulaşabiliyor. Sürücü performansı, yakıt kullanımı, kolay ve zorlu rotalar ve işletme maliyetleri gibi bilgilere kolaylıkla erişilebiliyor.

İzmir Filo Araç Kiralama hizmeti yönetimi tek bir dijital merkez üzerinden yürütülebiliyor. Bu da filo yöneticileri ve onlarla iletişimde olan müşteriler için büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede filonun verimliliği de artıyor. Özel olarak geliştirilen uygulamalar sayesinde sürücüler uzaktan izlenebiliyor. Bu sayede araç sürücülerinin sürüş performanslarında iyileşme görülebiliyor. Herhangi bir kaza ve arıza durumunda uzaktan yardım da gönderilebiliyor.

Aylık ödeme takibi, vergi ödeme tarihleri ve anlaşmalı bakım servisleri gibi birçok özel bilgi kiralama yapan şirketlerin elinin altında bulunuyor. Bu da şirketlerin tüm süreçlerden haberdar olmasını sağlıyor. Tüm bilgilere kolaylıkla erişebiliyor olmak kiralama yapan şirket ve filo firması arasındaki güven bağını artırıyor.

Kupa Rent A Car, internet sayfası ile müşterilerinin birçok işlemi tek tıkla gerçekleştirebilmesini mümkün kılıyor. Filonuzla ilgili tüm işlemler zaman ve mekân fark etmeksizin sadece internet sayfamız üzerinden yürütülebiliyor. Siz de hemen kiralama teklif formunu doldurabilir veya telefon ile müşteri temsilcimiz ile irtibata geçerek İzmir Filo Araç Kiralama avantajlı dünyasına giriş yapabilirsiniz.

İzmir Araç Kiralama ile Şirketinizi Kurtarabileceğiniz Mali Yükümlülükler Nelerdir?

İzmir Filo Araç Kiralama hizmeti almak için filo firmalarını araştırıyor fakat hangi noktalara dikkat etmeniz gerektiğini henüz bilmiyor musunuz? Öyleyse gelin, göz önünde bulundurmanız gereken tüm detaylara birlikte göz atalım;

İzmir Filo Araç Kiralama hizmeti, ulaşım ve taşımacılık faaliyetleri yürüten küçük ve büyük ölçekli tüm şirketler için alternatif bir hizmet sunuyor. İş süreçlerini kolaylaştırırken şirket sermayesini de korumaya katkıda bulunan bu hizmet, esasında tüm avantajlarını iyi bir filo firmasından alındığı takdirde tam anlamıyla sağlayabiliyor. Aksi takdirde araç satın alma maliyetlerinden kurtulurken, farklı alanlardaki mağduriyetlerle maddi olarak zarara girilebiliyor. Bu sebeple İzmir filo kiralama hizmeti almak için çözüm odaklı ve profesyonel bir filo firması seçmek büyük bir önem arz ediyor. Peki, İzmir’de filo kiralama şirketi seçerken tam olarak hangi noktalara dikkat etmeniz gerektiğini biliyor muydunuz? Gelin, birlikte inceleyelim!

1. Firma Yeterli Deneyime Sahip mi?

İzmir Filo Araç Kiralama firmasının yeterli deneyime sahip olması, kiralama sürecinin profesyonel bir şekilde ilerleyip ilerleyemeyeceği noktasında fikir verebiliyor. Sektördeki varlığını uzun yıllardır koruyan bir filo şirketi, kullanıcılarına etkili bir destek sunarak kiralama hizmetini en verimli şekilde almaya yardımcı olabiliyor.

2. Şirket Size Etkili Bir Çözüm Ortaklığı Sunuyor mu?

Kiralama sözleşmesi yapmadan önce filo kiralama firmasından, kiralama süresi içerisinde meydana gelebilecek kaza, hasar ve arıza gibi durumlarda destek sunup sunmadığını öğrenmek büyük önem taşıyor. Örneğin; bir kaza durumunda şirketinize atanan filo müşteri temsilcilerine 7/24 ulaşma imkânınız olacak mı? İzmir Filo Araç Kiralama temsilcileri, kaza yaptığınız konuma çekici ve servis yönlendirerek süreci kolaylaştıracak mı? Daha da önemlisi, kiralanan araçlar kullanılamayacak duruma gelirse filo firmasından iş süreçlerinizi aksatmamak adına yeni araç temini yapılabilecek mi? Tüm bu sorular, filo firması ile kuracağınız ortaklığın nasıl ilerleyebileceğini görmek adına son derece önemli!

3. Şirketin Filo Araç Portföyünde İhtiyacınıza Uygun Araçlar Bulunuyor mu?

Pek çok araç kiralama firması, çoğunlukla zengin bir filo ağına sahip oluyor. Fakat her koşulda, öncelikli olarak kiralama hizmeti alacak şirketin ihtiyaçlarını belirlemesi gerekiyor. Örneğin; işlerinizi yürütmek için binek araçlara mı yoksa ticari araçlara mı gereksinim duyuyorsunuz? Hangi araç markasından seçim yapmak istiyorsunuz? Peki, bu araçlardan toplam kaç adet kiralamayı düşünüyorsunuz? Bu soruları yanıtladıktan sonra, seçtiğiniz filo firmasının istek ve ihtiyaçlarınıza cevap verebilmesi gerekiyor.

4. Filo Kiralama Şirketinin Ödeme Koşulları Size Uygun mu?

Bilindiği üzere araç kiralama, satın almaya kıyasla daha az maliyetli bir seçenek sunuyor. Fakat şirket bütçesinin verimli şekilde kullanılabilmesi için kiralama hizmetinin de uygun ödeme seçenekleriyle alınması büyük avantaj sağlıyor. Bu sayede şirketler, nakit kaynaklarını koruyarak farklı alanlara yatırım yapabilmekle birlikte, araç ihtiyacını da bütçesini zorlamadan karşılayabiliyor. Bu sebeple size en uygun İzmir Filo Araç Kiralama şirketini seçerken, firmanın kazanç bütçenize uygun ödeme imkanları sunup sunmadığını da göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

5. Filo Kiralama Firması Ek Masrafları Üstleniyor mu?

Araç satın alımı sonrasında, beraberinde gelecek tüm ek masraflar tarafınıza ait oluyor. Kiralama hizmetinde ise araçlar filo kiralama firmasına ait olduğu için araç bakım masrafları, kasko ve sigorta ödemeleri ve araçla ilgili ortaya çıkabilecek kullanıcı hatasından kaynaklanmayan farklı masraflar, filo kiralama firması tarafından üstleniliyor. Fakat bu, her filo kiralama firması için geçerli bir hizmet olmayabiliyor. Bu nedenle seçtiğiniz filo şirketinin sizi ek masraflardan muaf tutup tutmayacağını kiralama öncesinde mutlaka öğrenmeniz gerekiyor.

6. Filo Kiralama Firması Anlaşmalı Servis Ağına Sahip mi?

İzmir Uzun Dönem Araç Kiralama hizmeti sunan pek çok filo kiralama şirketi, şehir veya ülke genelindeki anlaşmalı servis noktaları üzerinden araçlarla ilgili çeşitli ihtiyaçların karşılanabilmesine imkân tanıyor. Bunlar arasında mevsimlik lastik değişimleri, araç bakımı ve arıza onarımı gibi işlemler bulunuyor. Bu sebeple seçeceğiniz filo şirketinin anlaşmalı bir servis ağına sahip olup olmadığını öğrenmek de büyük önem taşıyor.

Kupa Rent A Car firmamız, araç kiralama söz konusu olduğunda şirketinize avantaj sağlama noktasında en avantajlı seçenekler arasında yer alıyor. Siz de İzmir Filo Araç Kiralama firmamızın filo kiralama avantajlarından yararlanmak isterseniz, www.kuparentacar.com internet sitemizden kiralama teklif formunu doldurarak müşteri hizmetleri temsilcimiz ile görüşebilirsiniz!

Son Haberler

İZMİR RENT A CAR ARALIK AYI AVANTAJLARI

 Artık firmalarda kendi araç filolarını kurmak için İzmir rent a car firmalarını tercih etmekte ve a...

Devamını oku

İZMİR 4X4 ARAÇ KİRALAMA

İzmir 4X4 Araç Kiralama İzmir’de arazi aracı kiralama firmaları sektöründe faaliyet göster...

Devamını oku

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız Araç kiralamak zaman zaman her insanın ihtiya&cced...

Devamını oku

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları Uzun bir süredir yürütmekte olduğumuz araştırmalar...

Devamını oku

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama Adnan Menderes Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ki...

Devamını oku
Ödeme Yöntemleri
https://www.kuparentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -