TRY  
Türkçe  
Rezervasyon Hattı

FİLO KİRALAMA YAZ KAMPANYASI

Yayınlanma Tarihi: 07/09/2023

FİLO ARAÇ KİRALAMA YAZ KAMPANYASI

 

İzmir Filo Araç Kiralama

Hizmeti olarak şirketimiz Kupa Rent A Car 15 yıllık filo kiralama deneyimi ile, filo kiralama süresince araç ve araç kullanımıyla ilgili riskler (yatırım riski, ikinci el değeri, amortisman vb.) aracın mülkiyetine sahip olan Kupa Rent A Car firmamıza ait olacaktır.

 Siz ise satın alma maliyetinden tasarruf etmenin yanı sıra periyodik bakım hizmetleri, vergi ödemeleri, hasar onarımları, sigorta/kasko giderleri, yedek araç hizmeti ve lastik değişimi gibi konuları tamamen Kupa Rent A Car firmasına devretmenin konforunu yaşayacaksınız. Şirket aracınızı Kupa Rent A Car firmasından kiraladığınız zaman neler mi olur aşağıda yer alan İzmir Filo Kiralama avantajlarımızı okumanızı rica ederiz.

Filo kiralama yaparak işlerinizde Kolaylık sağlarsınız;

İşlerinde uzman yöneticilerimiz ile çözüm ortaklarımıza İzmir Filo Araç Kiralama ihtiyaçlarınıza hızlı çözümler sunarız.7/24 hizmet veren Müşteri Temsilcilerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde yanıt veririz. Müşterilerimizi ayrıcalıklı hissettirecek her ihtiyaca yönelik marka ve model araçlarımızın teminini sağlarız. Esnek ödeme ve sözleşme seçenekleri ile farklı şartlara sahip müşterilerimiz için en uygun hizmeti veririz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ek faydalar sunmaktan mutluluk ve gurur duyarız.

İzmir Filo Araç Kiralama

ihtiyaçlarınızda Kupa Rent A Car ile çalışmak filo kiralamanın her adımında avantajlara sahip olmak demektir. Sahip olduğumuz hizmet deneyimiyle sizlere sunmuş olduğumuz avantajlarımız şu şekildedir:

Filo kiralama yaparsanız şirket bütçe avantajı şu şekilde olur:

*Araçlar uygun koşullarda satın alındığından uygun bütçeli kiralama maliyetleri sizlere ulaşır.

*Aylık kira bedellerini, gider (KDV) olarak kurumlar vergisi matrahından düşebilirsiniz.

*Kiralama faturasındaki KDV’yi indirim konusu yapabilirsiniz.

*Aracın dönem sonu ikinci el değer riskinin tamamı ZGR Filo tarafından üstlenilir.

*Kira bedelleri düzenli ve sabit olduğu için nakit akışınızı planlayabilirsiniz.

*Bankalardaki kredi limitlerinizi sadece işiniz için kullanabilirsiniz."

İzmir Filo Kiralama ile Şirketinizin Uzun Vadede Karı:

İzmir Filo Araç Kiralamada; Araç tedarik ve teslimat koordinasyonu ile sözleşme de dahil olmak üzere evrak takibinin tamamı Kupa Rent A Car tarafınca yerine getirilir.

Türkiye genelinde anlaşmalı olduğumuz servislerde hiçbir ücret ödemeden düzenli periyodik bakım hizmeti alabilirsiniz.

Türkiye genelinde yaygın servis ağına ve yüksek hizmet kalitesine sahip lastik üreticileri ile yapılan anlaşmalar sayesinde, İzmir Filo Araç Kiralama ihtiyaçlarınızda belirtilen kilometrelerde bir takım lastik herhangi bir bedel talep edilmeksizin değiştirilir. Ayrıca istenilmesi durumunda lastik saklama hizmeti de alınabilir. Kaza sonrası yapılması gerekenler 7/24 sizlere hizmet veren Kupa Rent A Car Müşteri Hizmetleri Merkezi tarafından tecrübeli bir ekip yönetiminde gerçekleştirilir ve hasar onarımlarınız takibi yapılır. Hasar ve arıza onarımlarının bir günü aşması durumunda iş gücü kaybının önlenmesi için müşterilerimize ikame araç tedarik hizmeti veririz. Kasko, trafik sigortası ve MTV gibi kalemler İzmir Filo Araç Kiralama firmamız tarafından takibi yapılır ve ödenir. Araçların takibi için ek personel istihdam etmenize gerek kalmaz.

İzmir Filo Araç Kiralama Bütçeye avantajı: Kira döneminde sabit kira ödemeleri oluşur ve düzenli bütçeleme yapmanızı sağlar.

İzmir Filo Kiralama ile Risk Transferi: Kaynaklanan mali zorluklar ve koşullar, ülkenin politikalarında değişiklikler, piyasada arz ve talep dengesi, kullanıcının alışkanlıkları firmanızı etkilemez. Tüm finansal risklerin transferi, Kupa Rent A Car firması garanti firma olacak, takip etmek sorumluluğunu devrettiği gibi bizim araçlar, işe göre İzmir Filo Kiralama avantajları sizleri bekler.

İzmir Filo Kiralama Mali Açıdan Avantajları: Araç satın almak için banka kredileri veya öz kaynak ile uğraşmazsınız.

İzmir Filo Araç Kiralama ile Vergi Avantajları: Kiralanan Araç İçin Her ay gider gösterebilme imkânınız bulunmakta.

İzmir Filo Araç Kiralama İle Zaman Kazancı: Tüm bürokratik, operasyonel, teknik işleri de transfer edilebilir. Bir yük içine girmeyin çalışanlara ek sorumluluklar vermek üzere oluşturabilir veya başka bir personel iş tanımları yönetmek için araçları; maliyet tasarrufu yanı sıra zaman ve iş gücü kaynaklarının sizin verimli kullanmak olabilir.

Nakit akışınıza ve bütçenize göre anlaşma sonrasında esnek ödemeli araç kiralama seçenekleri Kupa Rent A Car ile sınırsız seçenekler.

Kupa Rent A Car İle Sabit Kira Ödeme Avantajı: Her ay düzenli olarak aynı kira bedelini ödemek ve fiyat değişikliklerinden etkilenmek istemiyorsanız en doğru seçenek.

Peşinatlı Ödeme: 12, ay, 24, ay, 36 ay kiralamalarınıza özel sözleşme öncesinde dilediğiniz tutarda peşinat vererek aylık sabit kira bedellerinin azalmasını sağlayabilirsiniz.!

Yıllık Azalan Ödeme: Nakit akışınıza uygun bir biçimde, ilk yıl daha yüksek sonraki yıllar daha düşük kira ücreti ödersiniz.

Peşinatlı Yıllık Azalan Ödeme: Baştan peşinat vererek aylık kira bedelini düşürür, sonraki ikinci yıl yükselterek kira bedeli ödersiniz.

İzmir Filo Araç Kiralama Firmamız ile Kısa Dönem Kiralama Hizmeti: Kısa dönemli araç ihtiyaçlarınızda 1-3 ay 6-12 ay 12-24 ay gibi aylık kiralama yapabilirsiniz.              

Firmamız  Kupa Rent A Car ile filo araç kiralama ihtiyaçlarınızın tümüne karşılık vermekte olup firma memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Son Haberler

İZMİR RENT A CAR ARALIK AYI AVANTAJLARI

 Artık firmalarda kendi araç filolarını kurmak için İzmir rent a car firmalarını tercih etmekte ve a...

Devamını oku

İZMİR 4X4 ARAÇ KİRALAMA

İzmir 4X4 Araç Kiralama İzmir’de arazi aracı kiralama firmaları sektöründe faaliyet göster...

Devamını oku

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız Araç kiralamak zaman zaman her insanın ihtiya&cced...

Devamını oku

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları Uzun bir süredir yürütmekte olduğumuz araştırmalar...

Devamını oku

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama Adnan Menderes Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ki...

Devamını oku
Ödeme Yöntemleri
https://www.kuparentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -