TRY  
Türkçe  
Rezervasyon Hattı

Filo Kiralama İle Elektrikli Araçlarımızla Tanışın

Yayınlanma Tarihi: 30/05/2023

Şirketinize Araç Almak Yerine Aracı Kiralamanın Firmanıza Getirileri Nelerdir?

İzmir Filo Araç Kiralama

firması olarak şirketleri araç alımı gibi yüklü maliyetlerden kurtarmak amacındayız. Şirket aracı kiralamayı düşünüyor ancak bu hizmetin size ne gibi getirileri olacağını bilmiyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz!

Araç satın almak mı yoksa kiralamak mı dersiniz? Ulaşım ve taşımacılık faaliyetleri yürüten pek çok şirket, hangi seçimin daha mantıklı olduğu konusunda çeşitli kararsızlıklar yaşıyor. Araç satın almak, mülkiyetin sizin üstünüzde olmasından dolayı ilk bakışta daha avantajlı bir seçenek gibi gözüküyor olabilir. Peki, gerçekten durum böyle mi? Aslına bakarsanız kurumsal şirketler için araç satın almakla beraber gelen zorluklar, avantajlarına göre bir hayli fazla olabiliyor. Örneğin; şirket sermayesinin büyük bir kısmını elden çıkarmak, krediler ile bankalara borçlanmak ya da araçların ek masraflarına yetişmeye çalışmak… Araçları elden çıkarırken daha düşük fiyatlandırmalar ve özelliklerle satışa sunmak durumunda kalmak da cabası. Bu nedenle satın alma kiralama karşılaştırması yapan şirketler,

Kupa Rent A Car

ile kiralama hizmetlerinin satın almaya kıyasla çok daha avantajlı olduğunu görüyor. Bu sayfayı inceledikten sonra araç kiralama hizmetinin firmanıza getirilerini pek çok yönüyle keşfetmiş olacaksınız!

1. İzmir Filo Araç Kiralama İle Şirket Sermayesini Koruyabilme İmkânı;

İster küçük ölçekli bir şirket olun, ister büyümekte olan bir KOBİ veya büyük ölçekli uluslararası bir şirket… Ulaşım ve taşımacılık alanında faaliyet gösteriyorsanız, yüksek ihtimalle birden çok araca sahip olmanız gerekiyordur. Ancak günümüzde filo satın almanın maliyetleri büyük ölçekli şirketleri dahi zorlayabilecek bir seviyeye ulaşmış durumda. Şirkete araç kiralama hizmeti, şirket sermayesini koruyabilmenin bir yolunu sunuyor. İhtiyaç duyulan araçları satın alım masraflarından çok daha az bir ücretlendirmeyle kullanmak

İzmir Filo Araç Kiralama

hizmetiyle mümkün oluyor. Böylece şirket sermayesinin çoğunu ilgili işin belirli bir koluna aktarma yükü ortadan kalkıyor.

2. İzmir Filo Araç Kiralama ile Şirket Bütçesini Farklı Alanlarda Kullanabilme Avantajı;

İzmir Araç Kiralama hizmeti sayesinde şirketler, ihtiyaç duydukları araçları yüklü ödeme yapmak zorunda kalmadan kullanabiliyor. Üstelik kiralama hizmetine ayıracakları bütçe, esnek ödeme seçenekleri ile şirketin kazanç grafiğine uygun şekilde ayarlanabiliyor. Bu sayede şirket bütçesi en verimli şekilde kullanılabiliyor. İş süreçleri sorunsuzca yürürken farklı alanlara yatırım yatma imkânı şirketlerin büyümesine katkı sağlıyor.

3. Kupa Rent A Car ile İstenen Sayıda Sıfır Araç Temin Edebilme Avantajı

Sıfır araç almak bilindiği üzere fazlasıyla maliyetli oluyor. Bununla birlikte günümüz koşullarında ikinci el araç fiyatları da oldukça fazla. Dolayısıyla satın alarak bir filo oluşturmak söz konusu olduğunda son derece yüksek maliyetler ortaya çıkıyor.

İzmir Filo Araç Kiralama

şirkete araç kiralama, istenen sayıda aracı sıfır model olarak kullanabilmeye imkân veriyor. Bu durum, uzun dönem araç kiralama avantajları arasında ayrıca öne çıkıyor. Çünkü böylelikle, satın almaya kıyasla çok daha hesaplı bir seçimle şirketinizin filosu sıfır araçlardan oluşabiliyor.

4. Kupa Rent A Car ile Prestijli Bir Marka İmajı Oluşturmak

İstenen marka ve modeldeki sıfır araçları kullanabilmek şirket imajını güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Kupa Rent A Car

ile son teknolojilerle donatılmış kaliteli ve lüks araçlar şirket çalışanlarından üst düzey yetkililere kadar herkes için saygın bir görünüm yaratıyor. Bu sayede yeni müşteri kazanımı ve sektörde öne çıkma gibi birçok avantaj ortaya çıkıyor.

5. İzmir Filo Araç Kiralama ile Yalnızca Nakitten Değil, Vakitten de Tasarruf Etme İmkânı

İzmir Araç kiralama

hizmeti, şirketleri vakit alan pek çok işten muaf tutuyor. Örneğin;

İzmir Filo Kiralama

firmamızdan kiraladığınız araçlar, araç kiralamada satın alımlarda olduğu gibi uzun süren ruhsat, plaka vb. evrak işlemleri ile siz uğraşmıyorsunuz. Araçları kullanıma hazır hale getirmek için yapılan çeşitli işlemler veya sigortalatma aşamaları filo şirketi tarafından hızlıca tamamlanıyor. Böylece filo firmasından kiralanan tüm araçlar gerekli işlemlerden geçmiş ve kaskoları yapılmış şekilde şirketlere gönderiliyor. Şirket aracı kiralama işlemleri, resmi dairelerde uzun süren işlemler yapılmadığı için hızlı bir değerlendirme süreciyle tamamlanabiliyor. Araç kiralama sürecinin en kısa sürede tamamlanmasıyla, kiralanan tüm araçlar şirketlerin istediği adreslere teslim ediliyor. Şirket yetkililerin araçları filo firmasından gelip almasına dahi gerek olmuyor.

6. İzmir Filo Araç Kiralama İle Vergi Avantajları

Bilindiği üzere satın alınan araçların tüm sorumluluğu ve ek ödemeleri şirkete ait oluyor.

Kupa Rent A Car

ile şirket aracı kiralama, en önemli ek ödemelerden biri olan vergiler konusunda önemli avantajlar sağlıyor. Şöyle ki şirkete kiralanan araçlar şirket gideri olarak gösterilebiliyor. Bu sayede şirketler Katma Değer Vergisi (KDV) indiriminden yararlanabiliyor. Ayrıca, şirket aracı kiralamada Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ve Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) de filo firmasından üstleniliyor. Şirketler için büyük bir iş ve ödeme yükü oluşturan araç vergileri, kiralama hizmeti sayesinde sorun olmaktan çıkıyor. Tüm ödeme tarihleri ve tutarlar, filo firması tarafından takip edilerek zamanında yatırılıyor. Kupa Rent A Car ile,

İzmir uzun dönem araç kiralama

avantajlarını şirket bütçenize en uygun ödeme seçenekleri ile sunuyor. Siz de hemen araç kiralama teklif formunu doldurun,

Kupa Rent A Car

 firmasının avantajlı dünyasına giriş yapın!

İzmir Filo Araç Kiralama Sürdürülebilirlik Adımları;

İzmir filo Araç Kiralama

hizmetine olan ihtiyaç da giderek artıyor. Son gelişmelerle birlikte elektrikli araçlar da müşterilerin ilk taleplerinden birini oluşturuyor. Özellikle uluslararası firmaların liderliğinde elektrikli araçlara filolarda çok daha fazla yer verilmeye başlandı. Yeterli bilinçlendirme ile bu sayının giderek artacağını öngörüyoruz. İklim koşullarının değişmesi, yakıt tasarrufu ve çevre dostu ulaşım gibi faktörler

Kupa Rent A Car

firması olarak bizim de sürdürülebilirlik adına adım atmamızda çok önemli rol oynadı. Günümüz itibariyle tüm araç filomuz içinde %25 oranında hibrit ve elektrikli araçlara yer veriyoruz. Ancak bu alanda daha farklı adımlar için de çalışmaya devam ediyoruz.

İzmir Filo Araç Kiralama

 olarak, çevre dostu filo hizmetleri verme konusunda bazı temel kavramlara dikkat ederek bunları iş yapısına yansıtıyor ve bu sayede çevre için daha temiz ve sessiz bir gelecek vaadi sunmayı hedefliyoruz. Peki bu sürdürülebilirlik çalışmaları ne gibi faydalar sağlıyor? Plastik tüketiminin azalması, güneş ve rüzgâr enerjisine yapılan yatırımların artması gibi durumlar söz konusu. Teknolojik gelişmelerle birlikte Kupa Rent A Car şirket bünyesinde daha fazla elektrikli araca yer vererek sürdürülebilirlik adına daha fazla çalışmaya devam edecek.

Sürdürülebilirlik Adına İzmir Filo Araç Kiralama Yapılanlar;

Elektrikli araçlara yapılan yatırım, dünya genelinde oldukça fazla. Hatta genel anlamda faaliyet gösteren teknoloji markaları, Pil ve Araç bataryası üreterek yenilikçi çalışmalar yapıyor. Otomobil firmalarının değişen üretim politikalarına bakıldığında ise fosil yakıt tüketen araçların gelecekte üretimden kalkacağı söylenebilir. Özellikle elektrikli araçlar için ciddi anlamda şarj noktaları oluşturmaya başlanması bunu kanıtlar nitelikte.

İzmir Filo Araç Kiralama

ile elektrikli araç sayısının artmasının, doğal olarak bu şarj istasyonlarının artmasında da etkili olacağını düşünüyoruz.

Şirket olarak tüm çalışmalarımız, siz değerli müşterilerimize en uygun fiyatlar ile en ekonomik koşulları sağlamak içindir. http://www.kuparentacar.com

Son Haberler

İZMİR RENT A CAR ARALIK AYI AVANTAJLARI

 Artık firmalarda kendi araç filolarını kurmak için İzmir rent a car firmalarını tercih etmekte ve a...

Devamını oku

İZMİR 4X4 ARAÇ KİRALAMA

İzmir 4X4 Araç Kiralama İzmir’de arazi aracı kiralama firmaları sektöründe faaliyet göster...

Devamını oku

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız Araç kiralamak zaman zaman her insanın ihtiya&cced...

Devamını oku

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları Uzun bir süredir yürütmekte olduğumuz araştırmalar...

Devamını oku

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama Adnan Menderes Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ki...

Devamını oku
Ödeme Yöntemleri
https://www.kuparentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -