TRY  
Türkçe  
Rezervasyon Hattı

İZMİR FİLO ARAÇ KİRALAMADA EN UYGUN FİYATLAR BİZDE!

Yayınlanma Tarihi: 27/04/2023

İzmir Filo Araç Kiralama Nedir?

İzmir Filo kiralama, kurumsal şirketlerin avantajları nedeniyle tercih ettiği izmir uzun dönem araç kiralama hizmetidir. Şirketlerin öz sermaye yükümlülüğü olmaması sebebiyle izmir filo kiralama hizmetinin maliyeti daha uygundur. Kupa Rent A Car Filo Araç Kiralama Şirketi güvencesiyle şirketinizin ihtiyaçlarına en uygun araçları kiralayarak satın almanın getireceği dezavantajlardan kurtulabilirsiniz.

İzmir Filo Araç Kiralama

firması olarak biz, Türkiye’de filo araç kiralama hizmetinde 12 yıllık tecrübeye sahibiz. İzmir Filo kiralama hizmetindeki yılların deneyiminin yanı sıra geniş araç filomuz ve profesyonel ekibimiz ile en üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlıyoruz. Şirketlerinizin ihtiyaçlarını anlayarak size özel esnek çözümler sunarız. İzmir Filo Araç Kiralama hizmeti şirketler için sayısız avantaj sağlamaktadır.

İzmir Filo Araç Kiralama

şirketinden hizmet alan bir işletme,

#Araç satın almanın yüksek maliyetini ortadan kaldırarak çok düşük maliyetlerle araç ihtiyacını karşılamaktadır.

#Araç periyodik bakımı, sigorta, kasko gibi araca yönelik operasyonel işlerin yükü ve masraflarından kurtulur.

#Standart araç satın alım, bakım ve servis süreçlerinde gerekli olan evrak işleri, filo araç kiralama hizmetinde yoktur ve size zaman kazandırır.

#Araçta kaza olması durumunda veya aracın bakım sürecinde ikame araç hizmeti sağlanır ve şirketinizin iş akışında herhangi bir aksama meydana gelmez.

 

İzmir Filo Araç Kiralama

şirketinden hizmet alan işletmeler sadece yakıt masraflarını üstlenmiş olurlar.

İzmir Filo Araç Kiralama firmasından filo araç kiralama hizmetiyle ihtiyaçlara yönelik etkili çözümler sunarak her zaman kaliteli, yüksek müşteri memnuniyet odaklı yaklaşımı ve profesyonel uzman ekibiyle her zaman fark yaratacak hizmetler sunmaktadır.

-Sigorta ve Kasko İşlemleri: Filo araç kiralama hizmeti aldığınızda aracın sigorta ve kasko işlemleri

İzmir Filo Araç Kiralama

sorumluluğundadır. Sigorta ve kasko yenileme süreci ve ücretlerini de karşılamaktayız.

-HGS Yönetimi: Kupa Rent A Car şirketinden kiraladığınız araçların HGS sistemlerinin kurulumu, temin edilmesi ve ceza süreçlerinin takibi

Kupa Rent A Car 

firmasının uzman ekipler tarafından takip edilmektedir. Cezaların erken dönemde indirimli ödenmesini sağlıyoruz.

-Kaza ve Hasar Yönetimi: Kiralık araçlarla yapılan kazalarda ve ortaya çıkan hasarlarda gerekli tüm süreç İzmir Filo Araç Kiralama ekipleri tarafından yürütülmektedir.

-Periyodik Bakım ve Onarım: Aracın periyodik bakımları ve lastik değişimleri gibi tüm işlemlerin sorumluluğu ve ücretinin ödenmesi Kupa Rent A Car sorumluluğundadır. Aynı zamanda kaza olması halinde tüm masrafları da karşılıyoruz.

 

İzmir Filo Araç Nasıl ve Nereden Kiralanır?

Kupa Rent A Car

güvencesiyle şirketinizin ihtiyaçlarına göre istediğiniz araç ve hizmetleri belirleyebilirsiniz.

#Araca Karar Verme: İhtiyaçlarınıza uygun, istediğiniz segmentte ve istediğiniz sayıda aracı Kupa Rent A Car şirketi filosunun, geniş araç filosu içinde bulabilirsiniz. Karar verme sürecinde, Kupa Rent A Car firmasının deneyimli ekibinden danışmanlık hizmetinden yararlanabilir, kiralayacağınız aracın model ve segmenti hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

#Ek Hizmetleri Belirleme: İzmir Filo Araç Kiralama hizmeti dahilinde HGS ve OGS yönetimi gibi ek hizmetler de alabilirsiniz. Almak istediğiniz bu ek hizmetleri uzmanlarımızdan detaylı bilgi alarak birlikte belirleyebilirsiniz.

#Fiyat Teklifi: Kiralayacağınız araca karar verdikten sonra ekibimiz bir fiyat çalışması yapmaktadır. İhtiyaçlarınızın detaylı şekilde değerlendirildiği bu çalışma sonrasında size bir fiyat teklifi sunulmaktadır. Onay vermeniz durumunda işlemler için tarafımızdan resmî hazırlıklar başlatılmaktadır.

Resmî İşlemler ve Sözleşme: Kupa Rent A Car firmasından araç kiralama hizmeti almaya karar verdiğinizde resmî işlemler ve sözleşme yapılmaktadır.

İzmir Uzun Dönem Araç Kiralama

hizmeti almayı düşünen şirketlerin belirli resmî belgeleri iletmesi gerekmektedir. Teminat koşulları sağlanır ve Kupa Rent A Car ile şirketiniz arasında sözleşme imzalanır.

 

Kupa Rent A Car ile Filo Araç Kiralama Kolaylığı

İzmir Filo Araç Kiralama, firmaların yüklü maliyetler altına girmeden iş süreçlerini fonksiyonel bir şekilde ilerletmek için tercih ettikleri bir uygulamadır. İş ölçeklerine uygun filo kiralık araç bulmak güvenilir araç kiralama filo şirketleri ile mümkündür. Firmanız için yapacağınız etkin bir filo kiralama işlemi ile firmanızı büyük yükler altına sokmadan çözüm odaklı bir yatırım yapmış olursunuz. Bu noktada 12 yıllık araç kiralama sektörü tecrübesi ile Kupa Rent A Car her zaman yanınızda olacaktır. Kupa Rent A Car ile bütün izmir filo araç kiralama işlemlerinizi sorunsuz şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kupa Rent A Car firması olarak geniş araç yelpazemiz ve yıllardır edindiğimiz tecrübemiz ile firmanızın ihtiyacı olan tüm

izmir filo araç kiralama

işlemlerinizde çözüm odaklı hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız.

İzmir Filo Kiralamada Neden Kupa Rent A Car?

Kupa Rent A Car, 12 yıllık tecrübesi ve sunduğu tüm hizmetlerde benimsediği kalite anlayışı ile izmir filo araç kiralama işlemlerinde de sizlerin memnuniyeti için ne gerekiyorsa yapmaktadır. İzmir filo Kiralama dendiğinde akla ilk gelen Kupa Rent A Car, izmir filo araç kiralama ve izmir uzun dönem filo araç kiralama gibi uygulamalarıyla her zaman hizmetinizdedir. Kupa Rent A Car, geniş araç seçenekleri, güler yüzlü hizmet anlayışı ve sunduğu uygun araç kiralama fiyatları ile hem maliyeti çok olmayan hem de yüksek kalitede hizmet almanızı hedeflemektedir. Firmanız için gerekli olan filo araç özelliklerini uzman kadromuz ile tespit edebilir ve tam olarak ne gerekli ise nokta atış bir filo araç kiralama işlemi yapabilirsiniz. Firmanız için ihtiyaç durumunda, Kupa Rent A Car firmasının uzman kadrosundan güvenli sürüş eğitimi talep edebilirsiniz. İzmir filo araç kiralama ile araç kiralama yaptığınızda kiraladığınız araçlar kapınıza teslim edilir. Kaliteli araç filo kiralama hizmeti almak ve tüm avantajlardan yararlanmak için Teklif Talep Formumuzu doldurabilirsiniz.

İster büyük ister küçük olsun ülkemizde faaliyet gösteren bütün şirketler için sahada kullanılmak üzere hazır olması gereken araç ve araç filosu çok önemli bir ihtiyaçtır. İzmir Filo Araç Kiralama ile şirketlere filo araç kiralama hizmetlerini sağlamada kullanımının yanında, araç filosu birçok sorumluluğu da beraberinde getirir. Satın alınmasından yenilenmesine, düzenli bakımdan arıza durumunda tamire kadar birçok sorumluluk araçların çalışması için yerine getirilmelidir. Bu sorumlulukları sıfıra indirmenin tek yolu izmir filo araç kiralama ile araçları temin etmektir. Şirketler için İzmir filo araç kiralamanın önemi bu noktada açıkça öne çıkmaktadır.

İzmir Uzun Dönem Araç Kiralama

şirketleri bu noktada, firmalara ihtiyaçları doğrultusunda çok çeşitli yelpazede hizmetler vermektedir. Kupa Rent A Car gerek uzun dönem filo kiralama gerekse günlük filo kiralama ihtiyaçlarınızın hepsini firmanızın menfaatlerini gözeterek en uygun ve hızlı şekilde karşılamaktadır.

İzmir Filo Araç Kiralamanın Avantajları

Kupa Rent A Car ile firmanızın ihtiyacını izmir filo araç kiralama yöntemi ile karşılamanın birçok önemi ve faydası bulunmaktadır. Her şeyin başında maliyet diyebiliriz. Araçlar için kullanılacak maliyetle firmanız için yeni yatırımlar yaparak işlerinizi büyütebilir veya yeni iş alanları ekleyebilirsiniz. İzmir Filo kiralama fiyatları her zaman ihtiyacınız olan araç filosunu satın almaktan daha avantajlı olacaktır.

İzmir Filo Araç Kiralama

uygulamasında araçlar sizin üzerinize olmadığı için muayene ücreti, trafik sigortası, kasko, taşıt vergileri gibi ödemelerle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bu ve benzeri bütün işlemler filo kiralama yaptığınız firma tarafından takip edilir. Araç sayısı arttıkça yönetim maliyetleri de artacaktır. Ancak filo kiralama yaptığınız takdirde aylık sabit ödeme avantajlarından yararlanabilirsiniz. Her ay araçların giderlerini hesaplamak yerine aylık sabit ödeme ile araç filo kiralama yaptığınızda ne kadar ödeme yapacağınızı bilerek bütçe planlamanızı ona göre yapabilirsiniz. İzmir Uzun Dönem Araç Kiralama fiyatları her zaman firmanızın uygun koşullarına göre oluşturulmaktadır.

Yukarıda belirttiğimiz detaylı bir şekilde avantajları göz önünde bulundurarak şirketinizin finansman ve yönetimi çerçevesinden de bakıldığında "Neden filo araç kiralama yapmalısınız?" sorusuna şöyle cevap verebiliriz. Araç satın aldığınızda araç bedelinin tamamını ödersiniz. Satın alma yerine izmir filo kiralama yolunu seçtiğinizde ise satın alma için kullanmayı planladığınız nakdinizi kendi işinizle ilgili bir yatırıma dönüştürebilirsiniz. Ayrıca araç yenileme ihtiyacı olduğunda ikinci el araç satışı ile uğraşmak zorunda da kalmazsınız. İzmir Filo yönetimi için personel, vakit ve kaynak ayırmayacağınızdan işlerinizin devamlılığına kaynak ayırma konusunda da daha rahat olacaksınız. Sabit ve planlanabilir

izmir filo kiralama

araç bedelleri ve düzenli aylık sabit ödeme avantajlarına da sahip olursunuz.

Yakıt fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken, aracınızın yakıt tüketimini daha tasarruflu hale getirmenin mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Üstelik kolayca uygulayabileceğiniz birkaç ipucu! Sürekli artan yakıt fiyatları, pek çok araç sürücüsünü yakıt tasarrufu yapmanın yollarını aramaya itiyor. Hatta çözüm olarak aracını hibrit ya da tam elektrikli otomobillerle değiştirmeyi düşünen kullanıcılar da bulunuyor. Ancak hem yakıt maliyetini hem de aracınızın çevre üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak adına yapabilecekleriniz noktasında hiç de çaresiz değilsiniz!

Yakıt maliyetlerini kısmak ve aracınızın karbon salınımını azaltmak için öncelikle daha bilinçli bir araç kullanıcısı olmanız gerekiyor. Bu sayede aracınızın yakıt tüketimi ve karbon salınımını % 15’e kadar azaltabilirsiniz. Öyleyse gelin, yakıt tasarrufu için neler yapabileceğinize bir göz atalım!

 

1. Yakıt Tüketiminin Artmasına Neden Olan Kullanım Hataları Nelerdir?

Aracınızın tükettiği yakıt miktarını belirleyen pek çok etmen bulunuyor. Bu etmenleri iyi bilmemek yakıt tüketimini artırabileceği gibi bazı durumlarda kullanıcıdan bağımsız olarak da yakıt tüketiminin arttığı görülüyor. Otomobilinizin yakıt maliyeti beklediğinizden fazlaysa, sorunun nelerden kaynaklanıyor olabileceğini anlamak için özellikle dikkat etmeniz gereken bazı noktalar mevcut. Onlar neler mi?

Hem benzinli hem de dizel motorların bakımının ihmal edilmesi, motorların yakıt verimliliğinde düşüşe yol açarak yakıtın hızla yanmasına neden olabiliyor. Bu da yakıt maliyetini hatırı sayılır şekilde artırabiliyor.

Saatte 90 kilometrenin altında giden bir araçta klima açmak, motora fazladan yük bindirerek yakıt kullanımında artışa neden oluyor. Ancak saatte 90 kilometrenin üzerine çıkıldığında klima kullanmak yerine pencere açmak aerodinamik direnç yaratacağından, bu durumda klima açmak daha mantıklı hale geliyor.

Araç yakıtı ile motor yağının kalitesi düşük olduğunda yakıt enerjisi de benzer oranda düşebiliyor.

Manuel arabalarda, aracı doğru viteste kullanmamak da yakıt israfına neden olabiliyor. Çünkü bu durumda aracı hareket ettirmek için gereken enerji miktarı artıyor. Bu da kullanılan yakıt miktarına yansıyor.

Araç kullanırken aşırı hız yapmak, motora haddinden fazla yük bindirerek yakıt tüketim düzeyini yukarıya çekebiliyor.

Otomobillerde yaklaşık her 50 kilogram ağırlıkta yakıt ekonomisi yüzde 1,5 ila 2 oranında azalıyor. Aracın taşıdığı ağırlıkta ne kadarının fazla olduğunu, aracın kendi ağırlığına göre belirlemek gerekiyor.

2. Yakıt Tüketimini Azaltmak için 6 Öneri

Yakıt ekonomisini minimum düzeyde tutmak hayal değil! Tasarruflu bir sürüş için sadece biraz daha dikkatli davranmanız ve bazı kurallara uymanız gerekiyor. Bu kurallar ise aracınızın bakımını düzenli yaptırmaktan sürüş şeklinizi değiştirmeye kadar oldukça geniş bir yelpazeye sahip. İşte, yakıt tüketimini azaltmak için dikkate almanız gereken 6 öneri!

1- Aracınızı Uzun Süre Rölantide Bekletmeyin

Motor çalışır durumdayken, aracın bir dakikadan fazla rölantide bekletilmemesi öneriliyor. Çünkü araç motoru çalışır haldeyken hareket etmemesine rağmen enerji harcamaya, yani yakıt tüketmeye devam ediyor. Üç litrelik motora sahip ortalama bir aracın boşta kaldığı her 10 dakikada 3 litre yakıt harcadığı hesaplanıyor. Bu sebeple, örneğin mola verme gibi hallerde, kısa duraklamalar esnasında da motoru kapatmak ekonomik yakıt tüketimi için dikkat edilmesi gereken unsurların başında geliyor.

2- Aracın Bakımını Düzenli Yaptırın

Periyodik bakım işlemi aksatılan araçların yüzde 30’a varan oranda daha fazla yakıt tüketebildiğini duymuş muydunuz? Artık biliyorsunuz! Tüm parçalarıyla bir bütün halinde çalışan otomobillerin, düzenli olarak bakıma girmediklerinde sürücüsüne çok daha masraflı olabileceğini yaşayarak öğrenmek istemiyorsanız, aracınızın periyodik bakımını ihmal etmemeniz gerekiyor. Bu sayede herhangi bir eksik ya da arızalı parça olması durumunda erken müdahale etmek mümkün oluyor.

3- Hız Kurallarına Uyun

Pek çok sürücü, araçların yakıt harcaması ile hız performansı arasında ilişki kuramayabiliyor. Ancak var! Bilhassa şehirlerarası yolculuklarda aracınızı hız sınırını aşmadan kullanmanız ve aracınızın devrini aşırı yükseltmekten kaçınmanız, yakıt maliyetlerinizde tasarrufa gitmenize oldukça yardımcı olabilir.

Saatte 90 kilometreyle seyreden bir araç yaklaşık % 15'e kadar, saatte 100 kilometreyle seyreden ise yaklaşık % 25'e kadar daha çok yakıt tüketiyor. Bu durumda aracınızı yavaş kullanmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Fakat hız sınırlarını zorlamanın yanında, bu sınırların altında kalmak da motoru düşük vitese alarak yakıt tasarrufunu engelleyebilir. Yani, en fazla yakıt ekonomisini sağlamak için saatte 90 ila 110 kilometre hız aralığında seyretmeyi gerektirdiği söylenebilir.

4- Kaliteli Motor Yağı Kullanın

Aracınız için tavsiye edilen kalitede olan bir motor yağı kullanmanız, kat edeceğiniz kilometreler boyunca yakıt performansınızı % 1 ile % 2 oranında artırmanızı sağlayabilir.

5- Lastiklerinizi Ebatlara Uygun Şişirin

Yeterince şişirilmemiş lastikler, kat edilen her kilometrede daha fazla sürtünme ve yuvarlanma direnci oluşmasına neden oluyor. Bu da yakıt verimliliğini düşürmenin yanı sıra lastiklerinizin ömrünün de azalmasına neden oluyor. Aracınızın bütün lastiklerinin 30 psi eksik şişirilmesi ise yakıt verimliliğini yüzde 15’a varan oranda azaltabiliyor. Bunun olmamasını sağlamak için lastik kontrollerinizi her hafta düzenli yaparak lastik basıncınızı ölçmeye dikkat etmeniz gerekiyor.

6- Sertçe Fren Yapmaktan Kaçının

Her fren kullanımı, bu eylemin ardından aracın yeniden hız kazanması gerekeceği için yakıt harcaması açısından olumsuz bir etki yaratıyor. Bu nedenle agresif fren yapmak yerine yavaşlamayı tercih edebilecek bir sürüş deneyimi yaşamaya dikkat etmek gerekiyor. Bunun için belki de en çok dikkat edilmesi gereken noktayı ise öndeki araç ile uygun takip mesafesini korumak oluşturuyor.

Özellikle araçlarda yapılan değişiklikler kullanım bilinci oluşturmada büyük katkı sağlıyor. Kullanıcı olarak filo sektörü de bu yönde büyük adımlar atmaya başladı. Trafiğe çıkan araç sayısında gördüğümüz ciddi artış çevreye verilen zararın da artmasına neden oluyor. Bunu önlemek için

izmir filo araç kiralama

firmamız otomobil konusunda daha sürdürülebilir çözümler kullanmak gerekiyor. Birden fazla aracı bünyesinde bulunduran filolar, otomobil sektörünün en önemli temsilcilerinden olduğu için yapılan sürdürülebilirlik çalışmaları, dünyanın daha sağlıklı yönde ilerlemesini sağlıyor.

Kupa Rent A Car, geniş araç portföyü ve alanında uzman kadrosu sayesinde size üst düzey bir araç kiralama hizmeti sunmaya tam gaz devam ediyor! Üstelik filo yönetiminde yakıt tasarrufu sağlamaya da yardımcı oluyor.

Kupa Rent A Car

firmasının avantajlı izmir filo kiralama tekliflerinden siz de hemen yararlanın. www.kuparentacar.com

Son Haberler

İZMİR RENT A CAR ARALIK AYI AVANTAJLARI

 Artık firmalarda kendi araç filolarını kurmak için İzmir rent a car firmalarını tercih etmekte ve a...

Devamını oku

İZMİR 4X4 ARAÇ KİRALAMA

İzmir 4X4 Araç Kiralama İzmir’de arazi aracı kiralama firmaları sektöründe faaliyet göster...

Devamını oku

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız

İzmir Araç Kiralama İhtiyaçlarınızda Biz Varız Araç kiralamak zaman zaman her insanın ihtiya&cced...

Devamını oku

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları

2023 Yılının En Popüler Kiralık Araçları Uzun bir süredir yürütmekte olduğumuz araştırmalar...

Devamını oku

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama

Adnan Menderes Havalimanı’nda Uygun Oto Kiralama Adnan Menderes Havalimanına iç ve dış hatlardan gelen ki...

Devamını oku
Ödeme Yöntemleri
https://www.kuparentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -